Следва

Кой какво облече: Кейт Уинслет в Jenny Packham за "Ден на труда"

Коя е Ния Туджарова?

Месеци наред текат спекулации относно коя е актрисата избрана за ролята на Ния Туджарова. Споменаваха се...

People of art преди 10 години

Месеци наред текат спекулации относно коя е актрисата избрана за ролята на Ния Туджарова. Споменаваха се какви ли не имена, на манекенки, тв водещи, актриси и модели, но никой не успя да „пробие прикритието” на дъщерята на Джаро.

Продуцентите на най-успешния български сериал избраха за ролята на Ния, актрисата Йоана Темелкова.

Родена на 04.10.1986 г. в София. Завършва Актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков. Същата година постъпва в трупата на ДТ „Адриана Будевска“- Бургас. От 2011 г. е в трупата на Театър „София“, столичен дебют в ролята на Луиза от „Коварство и любов“ от Шилер, реж. Стайко Мурджев.

За ролята на Ния, трябваше човек с опит и същевременно младо и непознато, за широката публика, лице. Йоана отговаря на всички тези критерии и се справя страхотно в ролята си. – коментират от продукцията.

Снимките на „Под прикритие” продължават тази седмица в София, а скоро ще стане ясно и кога ще бъде премиерната дата на сезон 4.






 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра