Следва

Маги Вълчанова представи най-новия мъж в живота си

Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Още от миналия Великден та чак до сега, Райън Рейнолдс обитава Ню Орлиънс, където работи над новия си... 

Други преди 10 години

Още от миналия Великден та чак до сега, Райън Рейнолдс обитава Ню Орлиънс, където работи над новия си проект "Безкористен" (Selfless). В щата Луизиана актьорът обаче не живее сам, с него е и съпругата му - прелестната Блейк Лайвли.

Следва да се отбележи, че това далеч не е първия път, в който звездата от сериала "Клюкарки" придружава мъжа си на снимки, при това за солиден период от време.

Което сякаш не значи съвсем, че актрисата е загърбила кариерата си, въпреки че кой знае колко интересни неща не се чуват.

Блейк взе участие в няколко проекта, попътува по модните седмици, а в момента се занимава с преустройството на семейното гнезденце на двойката в Бедфорд, щата Ню Йорк.

Овен това, Блейк заяви, че се готви да последва примера на Гуинет Полтроу, която активно рекламира своя lifestyle-проект Goop, и ще се заеме с нещо подобно.

Всичко това занимава Блейк, докато самият Рейнолдс предпочита да се съсредоточи само върху кино кариерата си. Фантастичният трилър, заради снимките на който Райън долетя в Ню Орлиънс, ще разказва за старец, който решава да прецака смъртта, като пренесе разума си в тялото на млад човек.

Едва по-късно става ясно, че тялото принадлежи на мъж, загинал при загадъчни обстоятелства. И се започва една...



 

More Други