Следва

"Джак Райън: Теория на хаоса" - ТРЕЙЛЪР

Риалити звездата Лорън Конрад показа годежен пръстен в личния си блог

Лорън Конрад е името на звездата и героинята в The Hills, много популярен в САЩ, и въпреки че годежът й не... 

People of art преди 10 години

Лорън Конрад е името на звездата и героинята в The Hills, много популярен в САЩ, и въпреки че годежът й не обиколи целия свят, ще споделим щастието й като разкажем малко повече за самата Лорън, Мъжа и евентуалната Рокля. Годеникът на една от най-популярните телевизионни знаменитости в момента отвъд Океана е приятелят й Уилям Тел, който задал Въпроса още тази седмица. Двамата са заедно от почти 2 години.

Лорън сподели щастливата новина, публикувайки снимка в Инстаграм и в блога си на годежния пръстен.

"Много съм развълнувана да споделя с вас, че Уилям и аз се сгодихме през уикенда. Пригответе се за още много новини покрай сватбата на LaurenConrad.com. Колко вълнуващо! Пръстенът не е ли невероятен?"



Блогът на Лорън се актуализира с благодарности от двойката: „ Уилям и аз сме обсипани с топлите ви пожелания. Благодаря на всички, че споделяте този специален момент”.

Очакваме да видим плановете на двойката за предстоящата сватба в интернет както и избора й на рокля за големия ден. Лорън е станала нещо като модел за подражание, благодарение на сериала. В продукцията на MTV всички, включително и Лорън, играят себе си, а в центъра на сюжета е животът на звездата след завършването на гимназията, когато се сблъсква с истинските драми и предизвикателства в живота. Известността на Лорън й помогна да лансира и книги за стила и красотата и да проектира собствена модна линия Kohls.

Когато става въпрос за промяна, телевизионната знаменитост се придържа към женствената визия - от сладките деколтета до слоевете от дантели. Тя често си избира рокли, подчертаващи извивките й, така че можем да очакваме великолепна сватбена рокля. Смятаме, че роклите на Monique Lhuillier или Jenny Packham биха подхождали на стила и темперамента й.

Лорън Конрад не се страхува да експериментира чисто имиджово - веднъж е жена с големи кокове, друг път е момичето със сладките плитки и аксесоари за коса. Но отличителната й черта остава черната очна линия. 











More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра