Следва

Тази изложба трябва да се види: Бъни Йегър и нейните прекрасни голи жени

Анджелина Джоли и Брад Пит са сключили предбрачен договор

Анджелина Джоли и Брад Пит са сключили... 

People of art преди 10 години

За онези фенове на феноменалната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит, които се поумориха да чакат сватба, дойде близка по значимост и също толкова любопитна новина. Холивудската емблема 2 в 1 е сключила предбрачен договор миналия месец, съобщава британската преса.

Общата сума, упомената в договора, възлиза на около 320 милиона долара (200 милиона лири). Съгласно документа, съставен от 101 страници, ако звездите решат да се разведат, то по-голямата част от парите ще остане за Пит - 176 милиона, Джоли ще получи "всичко на всичко" 144 милиона долара.

Според източника, Джоли дълго се е съпротивлявала, но Пит все пак е успял да я придума.

Анджелина винаги е ненавиждала предбрачните договори, но Брад успя да я убеди, че това им е нужно. Той е романтичен мъж, но и доста прагматичен в същото време.

По думите на информатора, за Пит е важно да не пострадат децата, ако в някакъв момент двамата с Джоли решат да се разделят:

Брад и Анджелина вече са имали бракове, и са напълно наясно с всички трудности при един развод.

По слухове, двойката се готви за сватба още тази година. Някои таблоиди съобщават, че мястото на бракосъчетанието ще е нейде в Южна Франция, други пишат, че тържеството ще мине на Хаваите, които са били любимото място на покойната майка на Джоли - Маршелин Бертран.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра