Следва

Кой ще изиграе Фреди Меркюри в крайна сметка? Вече е решено

Яна Акимова официално стана Димитрова

Яна Акимова официално стана Димитрова...

People of art преди 10 години

Всички гости аплодират много дълго време Петко Димитров, когато казва "да" на балерината Яна Акимова. Ето така започва сватбената им церемония в неделя в ресторант в Панчарево, разкриват колегите от 24 часа. Преди това двамата се вричат един на друг само пред най-близките си хора в местния храм "Свети Димитър". Между другото там се снимат и кадрите с героя на Ненчо Илчев - отец Григорий, от "Столичани в повече".

Танцьорката е приела фамилията на съпруга си. Още вчера сутринта тя промени в личния си профил във фейсбук фамилията си от Акимова на Димитрова. В социалните мрежи се появи и първата сватбена снимка на двамата. На нея се вижда булчинската рокля. Тя е от фина дантела в цвят екрю, като в горната част наподобява бюстие. Долната част на роклята се разширява. Моделът не е на ливанеца Ели Сааб, както се говори, а на холандски дизайнер. Той е от любимите моделиери на балерината от времето, когато е живяла в Италия. Петко Димитров е с черен панталон, вталено сако, бяла риза с френски маншети, елече и фишу.



За сватбената украсата в ресторанта младоженците били заложили на балони и бели рози. От същите цветя е направен и булчинският букет. Само че Димитрова не го хвърля, каквато е традицията. На сватбата липсвал и ритуалът с хвърляне на жартиера.

Николета Лозанова и Валери Божинов са били забелязани заедно на сватбата. Със сигурност двамата не са разделени, тъй като през цялото време са прегърнати и се целуват. Лозанова, както и още една жена от гостите са били облечени в бели рокли. Илияна Раева, Наско Сираков, Деян Славков-Део и новата му приятелка - красивата мулатка Мариана Станчева, са сред гостите. Всички те са получили малка бутилка троянска ракия.




 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра