Следва

„Йерма” от Федерико Гарсия Лорка

Дубльор на Емил Димитров участва в еротично шоу с бразилки

За първи път столичани ще станат свидетели на уникално шоу, съчетаващо еротика...

People of art преди 10 години

За първи път столичани ще станат свидетели на уникално шоу, съчетаващо еротика и латино танци. Така нареченият Amazonia Dance Project, който ще срази публиката в единственото кубинско заведение у нас, комбинира салса, меренге, афро денс и еротични мотиви в движенията и във визията. Зад проекта стои Елена Бали, която, освен че участва в спектакъла, е и негов хореограф.

Един от водещите танцьори на Amazonia Dance Project е известният модел Диан Христов, който придоби още популярност като „дубльора на Емил Димитров“. Красавецът участва в клипа на песента „Моя страна, моя България“, сниман след смъртта на естрадната легенда, и играе ролята на Емил Димитров на млади години.


Диан Христов

Останалите танцьори в Amazonia Dance Project са повече от екзотични и идват от държави като Бразилия и Кот Д`Ивоар. Част от концепцията на проекта е участниците в програмата да се сменят за всяко представление. Така те са винаги непредсказуеми и готови да изненадат публиката с нещо ново.



Всички заинтригувани от Amazonia Dance Project ще мога да ги видят за първи път на живо в София на 24.10. в най-екзотичното място на столицата “La Cubanita”.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра