Следва

Риана и MAC - Коледата е червена с малко злато за разкош

We love: Дария Строкус за Dior

Дария Строкус и Модна къща Dior си сътрудничат не за пръв път. Този път обаче...

Hair преди 10 години

Дария Строкус и Модна къща Dior си сътрудничат не за пръв път. Този път обаче руският модел става лице на най-специалната, коледната колекция макиаж на бранда - Dior Golden Winter Holiday.

Колекцията е вдъхновена от зимните нощи във Версай в навечерието на Рождество, както и от красотата и непреходността на самия Версайски дворец. Затова не е и странно, че във фотосесията, дело на Стивън Мейзел, за основен цветови акцент е избран златистият оттенък. В този цвят са изработени голяма част от продуктите от новата колекция.

Всъщност, историята на Модната къща е неразривно свързана с Версай. Много имена на колекции на марката отвеждат към знаменития дворец, както и към малкото френско градче, послужило като източник на вдъхновение и място за заснемане на много кампании на бранда. Колекцията грим на Dior отново ни връща към Версай.

Дария, както винаги, е просто неподражаема - снимките за рекламната кампания са прости и страшно елегантни. Всичко е на мястото си, всичко е премерено до съвършенство, нищо не тежи, нито отнема вниманието от съвършеното лице и израз на русата красавица, която действително е перфектния избор за точно това рекламно послание - тържествено, сексапилно, специално, красиво.


























 

More Hair