Следва

Риана бе "помолена" да напусне Голямата джамия в Абу Даби

Риана не дава пет пари - "изгонената от храма" в топ форма във ваната

Американската поп принцеса Риана е в топ-форма и по всичко личи, че няма никакво намерение да...

People of art преди 10 години

Американската поп принцеса Риана е в топ-форма и по всичко личи, че няма никакво намерение да вгорчава топ-живота си, бидейки или не изгонена напоследък от храма. Въпреки че миналата седмица Рири бе помолена да напусне мюсюлмански храм в Абу Даби заради “неуместно държание”, това не само не накриви капата на звездата, образно казано, а даже напротив, допълнително я очарова.

Припомняме, че пазачите в Голямата джамия в Абу Даби помолиха Риана да напусне, като поводът се оказаха снимките на забрадената певица, които, според официалната теза, не съответстват на "святостта" на мястото. Риана не реагира на санкцията, или поне не публично.

Тя беше в града за концерт в събота, след което качи в интернет снимки, в които позира на фона на белия мрамор облечена цялата в черно и с покрити коси. В изявлението на ръководството на джамията се казва, че певицата е била в зона, неразрешена за посетители, а модната й сесия е нарушила правилата за "статута и святостта на джамията", а именно импозантната Шейх Зайед, която е основна туристическа атракция в Обединените арабски емирства.

Дали Риана вса пак реагира дни по-късно посредством снимките, които показваме, или едното няма общо с другото, не смеем да твърдим с категоричност, но, че на девойката Рири не й пука, смятаме за 100% вярно.

Новите снимки на певицата в социалната мрежа Instagram отново разбуниха духовете, този път западните, предвид съблазнителните прелести на барбадоската перла, сапунисани и сластни, които са основен герой в снимковото повествователство. Риана, духайки сапунени мехурчета, показва твърде много от шоколадовата си плът.



Изпълнителката на хита “Diamonds” не изглежда по някакъв начин да се чувства обидена от факта на изгонването си миналата седмица. Бившата приятелка на рапъра Крис Браун на пръв поглед си е правила снимки в свещената обител, без да има позволение за това, но, според очевидци, Рири била облечена в гащеризон с черна качулка, правела безразборни снимки по най-нахален начин и се държала неадекватно.

Каквото било, било. В момента, броени часове след скандала в Емирствата, Риана отново провокира въображението на милионите си фенове, което идва да покаже едно, че тази жена просто знае как се поддържа известност. Дали да не чакаме учебник по предмета "Всички говорят за мен" с автор госпожица Робин Риана Фенти?!

Вижте скандалните снимки тук>>>

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра