Следва

Обичта на известните: Мики Рурк и Настя Макаренко

Рене Зелуегър - желание за дете. Актрисата готова за осиновяване

Напоследък сме радостни да забележим извънредно приятните любовни отношения, които...

People of art преди 10 години

Напоследък сме радостни да забележим извънредно приятните любовни отношения, които протичат между сладката Рене Зелуегър - звездата от романтичната комедия "Дневникът на Бриджит Джоунс" и нейния възлюбен - музикантът Дойл Бремхол II. Говори се дори, че актрисата мисли за осиновяването на дете.

Близък до Зелуегър източник, предпочел да остане неназован, обяснява защо в последните години Рене се е оттеглила от актьорството:

Сега тя се занимава много повече в качеството си на режисьор, а също и със свои лични проекти, така че да й остава повече време за близките и любимите хора. Тя прекарва почти цялото си време с Дойл и е много щастлива. Мечтае за силно семейство и дори обмисля осиновяване!

Зелуегър действително в буквалния смисъл е като залепена за Бремхол. Това лято тя го придружи на турнето му из Америка, изглеждайки умопомрачително щастлива и дори се шегуваше, че се чувства като тийнейджърка с него.








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра