Следва

Сюки Уотърхаус - Завинаги на 21!

Черно и златно: Карл Лагерфелд с нова колекция очила за CHANEL

Новата колекция очила за 2013 година на френския CHANEL от немския й създател...

All fashion преди 10 години

Новата колекция очила за 2013 година на френския CHANEL от немския й създател Карл Лагерфелд, вече е факт. Тя е инспирирана от два основни нюанса, разпознаваеми като луксозни – бляскавото и вечно злато и неподправеното и стилно черно.

Линията носи иметo CHANEL Eyewear Prestige и е своеобразен “дует” между френския класически шик и екстравагантната съвременна мода.

Моделите очила са изключително семпли откъм допълнителни детайли. Те носят единствено дискретния подпис “С” на марката. Дизайнът и формата на колекцията варират от заоблени “котешки” рамки до квадратни строги издържани оптични стъкла.

Някои от “съкровищата” на CHANEL имат инкрустирано 19-каратово бяло или жълто злато.
 

Овалните рамки са дръзки. Подчертават погледа по неповторим начин, както и формата на лицето.

Всички носят оттенъка на CHANEL, който проблясва като женственост и изтънченост в дизайна.

Цветните сетове на стъклата залагат на тоналността на кафявата и сивата гама. На нежните дръжки на очилата ще открием блестяща лайсна, която представлява своеобразен завършек на тази класическа елегантност.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.