Следва

Christmas present of the day: Палтото-одеяло

Б като Библия, Б като Блог: SO PARIS

Париж не може да е тъжен...

All fashion преди 8 години

Париж не може да е тъжен. Защото красотата ще спаси този град, както спасява нас, ежедневно.
Днес в Блог-Библията показваме щедри, модерни, удивително красиви кадри от града и някои негови производни, пречупени през обектива на собственото възприятие на хората, които го обожават.

Париж е класика, днес го гледаме с очита на класици. Защото е прекрасен, и го заслужава. Ние пък заслужаваме Париж!

И така...

Париж обича тъмно червило, перфектна кожа, висок ток. Добавяме към този микс от любов малко принт, доза небрежност, обезателно добра чанта и няколко капки очакване за случване в очите. Съвсем по парижки е да си завържеш полата на кръста, а под нея да закопчаеш високите до коляното убийствени ботуши. Толкова е просто, а защо само там го могат така?!

thefashionfraction.com

”Aux Champs-Elysées, aux Champs-Elysées
Au soleil, sous la pluie, à midi ou à minuit
Il y a tout ce que vous voulez aux Champs-Elysées“


Жо Дасен, този единствен в света булевард и хипнозата на един космополитен и вечен мравуняк от случки и фантазии. Кому е необходимо нещо друго...

Може би само допълнено от този, силен, странен и характерен тоалет, за който авторката твърди, че е вдъхновен от Coco Chanel и нейните елегантност, женственост, решителност и амбиция. В случая идеята на практика реализират гащеризонът от Alina Cernatescu, тюрбан в нюд тон от Stradivarius, сандали Benvenuti и перлите на баба.

lastminutecouture.com

Всеки има своя пъзел с парчета от Париж. И всеки път ги нарежда така, че остава рамката, наречена носталгия... Кой, защо и как, не знаем, но всеки иска да се върне там, веднъж потопен в атмосферата на този град. Този път една американка събира парчета от Париж в една далечна, много далечна точка от мястото. Как духът на Париж се е вселил в Атланта, гледаме в този зареден с положителен заряд материал. Разказва едно момиче, облечено в най-сполучливия пуловер за трип като този.

millennielle.com

И ако още не знаете кое точно е перфектното място да отседнете в Града на любовта, ето го: Le 123 Sébastopol by Astotel.

Най-милите хора, най-филмовия декор, най-чистия дизайн, най-голямата стая, най-божествената гледка. Така е то там, във вечния Париж!wie-hund-und-katze.com

Една стихотворна почти и много нежна спойка между новото и старото в този разкошен градски тоалет, подпрял на хълбок един прекрасен и зает есенен ден. Френското в него е толкова много, че никак не е важно, че всъщност е сниман в Мадрид. Защото и за този вълшебен град важи точно същото, което казахме по-горе за другия.
Имаме дълъг блейзър, новички слингбакс на Chanel, класиката в жанра през рамо - от същите, и един мек асиметричен топ за сексапилния тон.

Божествено!


collagevintage.com
 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 20 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...