Следва

ViewSofia препоръчва: 10 избрани места в София, на които можеш да отбележиш паметно Halloween

Силвия Кацарова: Наркомафията финансира Лора и Криско!

Силвия Кацарова: Наркомафията финансира Лора и Криско!

People of art преди 10 години

Силвия Кацарова изригна срещу рапърите заради техните вулгарни песни за дрога и секс. Вокалистката на култовата група от миналото LZ стигна и по-далеч.

"Наркомафията така е превзела всички рапъри, че няма рапър, който да не пее за дрога. И аз вече съм убедена, че всички получават пари, защото тези клипове трябва да са спонсорирани от някого", отсече Силвия в предаването "Денят започва в неделя с Георги Любенов" по БНТ.

Тя е убедена, че някой стои зад гърба на рапърите и нарочно спонсорира песните им за наркотиците. „Всички тeзи Криско, Лора на ден можеш да ги чуеш по 20 пъти по всички радиа. Но да пееш за 10-годишни, които правели аборт... Това е много жалко. Това е дъното на нашата култура. По-голямо дъно няма да има", възмути се Кацарова. Според нея подобни изпълнители имат огромен грях към децата, защото ги тласкат към дрога и секс, пише "Всеки ден".

"Ние убихме тяхното детство. Няма друга нация по света, където това да се случва", каза певицата. Силвия Кацарова разкритикува и държавата, която не си мърда пръста да подкрепи младите творци, чиито песни не са посветени на дрогата и секса.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра