Следва

Ана Пападопулу чака бебе

Бързото порастване на Айрленд Болдуин

Американският модел Айрленд Болдуин е крехко и нежно дете, което непрестанно е по страниците нa...

People of art преди 10 години

Американският модел Айрленд Болдуин е крехко и нежно дете, което непрестанно е по страниците на таблоидите, нищо, че е милата дъщеричка на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър. Или може би точно заради това.

Въпреки все по-сериозните ангажименти на Айрленд, тя все още се държи като дете, което ни най-малко не се изплъзва от опитния поглед на журналистите, нито пък на феновете.

Всички вкупом осъдиха онзи ден облеклото й за Хелоуин: девойчето бе избрало маскировка на индианец, което очевидно се оказа неполиткоректно, още повече в такава многонационална страна, като САЩ. И независимо, че става дума за парти в Дисниленд.



По-късно Айрленд се извини в Twitter, обяснявайки, че това е бил невинният костюм на индианския вожд от "Питър Пан".

Днес вече назрява друг скандал: 18-годишната Айрленд публикива в Instagram свои доста откровени снимки. Става дума за фотосесия в студиото на известния в Холивуд фотограф Солмаз Сабери.



Младата Болдуин позира в супер високи ботуши, шорти до ръба на бедрото и черен прозрачен топ, на който, освен другото, е апликирана ръка, която имитира докосване на гърдите й.

Дали не дойде моментът, в който Майли Сайръс си има конкуренция? Какво мисли татко Алек Болдуин е друг интересен момент от спринта по порастване, предприет от Айрленд.








Айрленд Болдуин с баща си - Алек Болдуин
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра