Следва

Европейски месец на фотографията

Първо изявление на Орландо Блум след раздялата с Миранда Кер

В първото си официално изявление след неочакваното съобщение от миналия месец за...

People of art преди 10 години

В първото си официално изявление след неочакваното съобщение от миналия месец за разпада на брака му с топмодела Миранда Кер, британският актьор говори основно за плановете им за бъдещето и специално за бъдещето на техния син Флин.

След внезапното обявяване на раздялата им миналия петък, Блум за първи път говори открито за новината с американската водеща Кейти Курик.

Част от интервюто беше излъчено онлайн вчера, в навечерието на официалното излъчване в шоуто на Кейти утре.



"Обичаме се. Ние сме семейство. Ще бъда част от живота ѝ и тя от моя до края на дните ни", казва Блум на Курик във видеото.

"Няма никакво съмнение, в името на нашия син и всичко останало, ние ще се подкрепяме взаимно и ще се обичаме като родители към Флин."

"Животът понякога не се получава точно така, както се надяваме и планираме, но за щастие ние сме възрастни. Аз вече съм на 36, тя е на 30 и сме професионалисти. Обичаме се и държим един на друг. Но повече от всичко - ние обичаме нашия син ".

Бившата двойка бяха забелязани със сина си Флин в Ню Йорк по-рано тази седмица, когато Блум направи своя дебют на Бродуей като Ромео в постановката Ромео и Жулиета.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра