Следва

Ники Кънчев, Заки и Криско са новите "Генерали"

Риана в шейсетарско настроение с чисто нова прическа

Ако си световноизвестна сензация, нямаш голям избор, освен да угаждаш на всеки свой каприз. Това показва...

People of art преди 10 години

Ако си световноизвестна сензация, нямаш голям избор, освен да угаждаш на всеки свой каприз. Това показва историята на прическите на Риана, които се сменят по-енергично и от метеорологичното време. След като изпробва всички цветове на дъгата плюс зряло сивото, всички възможни дължини и всяка степен на начупеност на косъма, този път Риана излъчва лукс и сдържана власт. Можем да поспорим дали силуетът на косите й е шейсетарски или осемдесетарски, но със сигурност самоснимката й от Instagram вчера навява асоциации с мраморно бялото време на култови филми като „Белязаният” (Scarface).

С дължина на косата до средата на бузите, елегантно завити навътре краища и наситено черно, косата на Риана е съчетана с изискана очна линия и черна кадифена блуза. Формата, по-известна като „боб”, се затвърждава като една от водещите този сезон, а дискусиите дали това всъщност е перука, продължават.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра