Следва

Енио Мориконе очарова София

Дизайнерската Коледа на Риана. Или какво получават от Prada и Givenchy добрите момичета

Единственото, което ни дойде наум, когато зърнахме дизайнерската селекция от...

People of art преди 10 години

Единственото, което ни дойде наум, когато зърнахме дизайнерската селекция от подаръци под Коледната елха на Риана, бе едно голямо „УАУ!!!”.

Домът на Барбадоската перла буквално прилича на модна версия на работилница на Дядо Коледа, пълна с Givenchy, вместо с играчки. Като едно истинско момиче по сърце обаче, Рири не успя да дочака сутринта на Коледа, за да отвори кутиите от Миуча Прада и компания; напротив, певицата дори туитна снимки на дизайнерските си подаръци и поздравителните писма към тях.



Според класацията на Forbes Риана е заработила скромните 43 милиона долара само през изминалата година, но няма да й се наложи да харчи за модни дрехи и аксесоари от пролетно-летните колекции 2014, тъй като дизайнерите вече са се погрижили за гардероба й. В Instagram профила си Рири постна чисто новите си бански от Charlie by Matthew Zink, ботуши Timberland, пуловери на Opening Ceremony и нещо лично скроено за нея от Alexander McQueen. Сред придобивките й откриваме и чанта от новата колекция на Versace, розов клъч на Stella МcCartney и комплект монохромни платформи, чанта и слънчеви очила от Prada.



Подаръците със сигурност са впечатляващи, но поздравителните писма на дизайнерите до певицата също са доста интересни. Поздравителният адрес на Rodarte е придружен от рисунка на сладък модел, Миуча Прада пише: „До най-сладкото момиче, което ще ги носи, както никой друг”, а Донатела е лаконична: „Подарявам ти чанта от новата ми колекция, дано ти хареса”.


















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра