Следва

Мадона разкара 25-годишното пале Брахим Зайбат

Кое е това момиче? Гал Гадот

Гал Гадот e бивша Мис Израел, най-добре позната с ролята си в „Бързи и яростни”, но към киното отново я тласка...

People of art преди 10 години

Гал Гадот e бивша Мис Израел, най-добре позната с ролята си в „Бързи и яростни”, но към киното отново я тласка Wonder Woman, в чийто супер костюм ще влезе в предстоящия филм „Батман срещу Супермен”. Актрисата ще се нареди заедно с Хенри Кавил в ролята на Супермен и Бен Афлек в ролята на Батман в продължението на „Мъж от стомана” и ще се изправи срещу силната си конкуренция с магическото ласо, облечена в емблематичното секси в боди с цветовете на американския флаг.

Родена в Израел, в семейство на европейски еврейски имигранти, Гадот е коронясана за Мис Израел през 2004, преди да се присъедини към еврейската армия на 20, през което време тя продължава да работи като модел. За ролята на Жизел в „Бързи и яростни” през 2009 побеждава 6 други актриси, но героинята й е убита в Шеста част. През това време се появява и в други малки роли в телевизията и киното, които поддържат интереса на зрителя към това момиче.



„Жената чудо!!! Толкова е вълнуващо!!” - Гадот, която е майка на 2-годишно момиченце на име Алма туитна веднага след като получи ролята: „Не мога да изразя радостта си.”



„Жената чудо е може би един от най-силните женски героини на всички времена и е любимка на феновете във вселената на DC”- казва режисьорът на лентата Зак Шнайдер пред The Guardian. „Не само, че Гал е невероятна актриса, но тя има онова магическо качество, което я прави перфектна за ролята. С нетърпение очакваме публиката да преоткрие Гал в първото й голямо превъплъщение в обичаната героиня.”



Жената чудо е създадена от американския психолог и писател Уилям Мултън Марстън и е публикувана от DC Comics през 40-те години. Най-известният филмов образ на супер жената е през 1975г. за телевизионните серии „Жената Чудо”, а в главната роля тогава е Линда Картър, която също изрази своите поздравления в Туитър.




 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра