Следва

Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев очакват първото си дете

Зеленокоска: Лейди Гага през обектива на Тери Ричардсън

Отива й, какво пък. И е много Коледна. Лейди Гага позира на Тери Ричардсън и...

People of art преди 10 години

Отива й, какво пък. И е много Коледна. Лейди Гага позира на Тери Ричардсън и произвежда ефекта Аз-съм-вашата-коледна-честитка, което харесваме много в тази колаборация.

Истината е, че този дует изначално е "обречен" на успех - епатажната Гага с не по-малко атрактивния и ексцентричен Ричардсън. Трудно е да си представим всеки път какво се случва в главите на тези палавници, още повече пък когато работят заедно. Но резултатите са затова, да говорят сами за себе си.

Преди дни продуктивният фешън фотограф сподели с феновете си снимките от последната фотосесия с именитата артистка: маестрото публикува в блога си няколко ярки кадъра със звездата.



Гаджето на Гага - Тейлър Кини изглежда приятно впечатлен от точно тази зеленокоса метаморфоза на приятелката си. Съдейки по последната снимка в микроблога на певицата, на него даже много му харесва новата й, ала Тери, прическа.



Независимо от слуховете за раздялата на двамата, двойката изглежда повече от щастлива заедно. Кадърът, на който Гага е в прегръдка с любимия, е подписана от нея така:

Това е най-дяволски милото фото, което сме виждали някога!

Наскоро певицата сподели, че й е било трудно да намери любовта си, но актьора, с когото Лейди се среща повече от година, е идеалният мъж.










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра