Следва

Александрина Пендачанска: "С този театър е свързан целият ми живот"

Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев очакват първото си дете

Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев очакват първото си дете...

 

People of art преди 10 години

Новата година ще направи ''Мис България 2004'' Гергана Гунчева майка.

След като дълго време тя търси принца на белия кон, професионалните й ангажименти я отведоха в обятията на спортния журналист Петър Бакърджиев, за когото се омъжи през май тази година. Петър бил по-отстъпчивия в семейството им и обичал да угажда на известната си съпруга.




След раздялата с Виктория Петрова той буквално бил със смазано самочувствие и именно Гергана отново му върнала усещането за значимост.

Двамата били в трепетно очакване и с радост посрещнали новината, че през 2014 ще станат трима, пише lifestyle.bg.



Бъдещата майка се чувства отлично и продължава да изпълнява задълженията си към телевизията, в която работи.

Бъдещият татко пък бил изключително щастлив, че семейството му скоро ще порасне с още един член. Бившият баскетболист нямаше това щастие по време на предишната си връзка с друга своя колежка – говорителката Виктория Петрова. Според запознати именно желанието на Бакърджиев да стане родител било причина мъжемелачката на Би Ти Ви да му тегли майната, тъй като по онова време тя нямала никакво намерение да прекратява кариерата си, за да износи детето му.

Тъй като бременността й течала по мед и масло, бременната Гергана успокоила работодателите си, че ще продължи да отразява ресорните си спортове, докато навлезе в деветия месец. Напук на теорията, че всички миски са разглезени и мрънкат за щяло и нещяло, Гунчева е решила, че ще ражда по естествен път, за да извърви до края пътя на бременната жена, такъв, какъвто е начертан от природата. „Секциото е за страхливи жени“, била чута да казва бъдещата майка.



 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра