Следва

Ема Робъртс се сгоди за Евън Питърс

Първи стъпки в баскетбола. Риана заведе Кара Делевин на първия й мач

Не е нужно да си фен на баскетбола, за да цениш това, което се случва в NBA...

People of art преди 10 години

Не е нужно да си фен на баскетбола, за да цениш това, което се случва в NBA. Това доказа Кара Делевин, която придружи своята приятелка Риана на мач от редовния сезон на лигата и така направи своя дебют на баскетболното игрище.

Имайки предвид британските й корени не е учудващо, че скандалната моделка не е присъствала на нито една игра преди, така че съвсем в реда на нещата ни изглежда най-добрата й приятелка да я запознае отблизо с този спорт.

Рири избра мача между Бруклин Нетс и Атланта Хоукс, който се игра в понеделник вечер, за подходящо начало за 21-годишната Кара и двете дружки заеха първите редове в залата предизвиквайки истинска вълна от емоции сред присъстващите.

Въпреки съвсем обикновените, ежедневни визии, с които се вписваха чудесно в тълпата, двете се открояваха от нея с шумния си смях и поведение.

Госпожица Делевин беше избрала да покаже корема си обличайки къс топ, черно бяло горнище Adidas, черни панталони и чифт светлокафяви обувки Timberland, а Риана беше заложила от глава до пети на черното, обличайки суичът Billionaire Girls Club, черни тесни дънки и маратонки Nike. И двете изглеждаха чудесно далеч от светлините на прожекторите в съвсем небрежния си стил, но все пак коя от двете визии би избрал ти, за да отидеш на баскетболен мач? Гласувайте в анкетата долу:

 

Анкета

Коя визия би избрал за баскетболен мач?

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра