Следва

Всички носят Прада: Анна Уинтур срещу Марк Джейкъбс

People's Choice Awards: Горещи визии в зимна нощ!

Много и горещи бяха визиите на звездите на раздадените снощи 40-годишни награди People's Choice Awards...

All fashion преди 10 години

Много и горещи бяха визиите на звездите на раздадените снощи 40-годишни награди People's Choice Awards и определено с интерес проследихме всички минаващи по червения килим знаменитости. И да си признаем... много по-лесно ни се стори да решим кои са личните ни фаворите за статуетки в категориите, отколкото да изберем коя от популярните личности беше облечена най-добре на състоялата се церемония.

Всеки път си казваме, че Джесика Алба няма как да е по-секси, но този път наистина вярваме, че Холивудската красавица е в един от най-добрите си периоди. Бялата плътно прилепнала по нея рокля Jason Wu, деликатно избраните златни бижута, белите обувки и златния клъч определено ни оставиха без думи, така че ще поемем въздух и ще продължим към не по-малко прекрасната Алисън Уилямс и нейният избор в синьо. Роклята, която актрисата от комедийния сериал Girls (Момичета), беше избрала е David Koma, обувките Louboutin, а бижутата от колекцията EF.

Шоколадовата дива Дженифър Хъдсън също успя да ни изненада с избора си на обикновен, но много шик тоалет. 32-годишната певица сияеше в бялата си рокля с дължина до коляното, но си признаваме, най-много ни хареса не тя, а комбинацията от розовото червило и сребърните бижута, които допълваха визията й.

Звездата на вечерта Сандра Бълок, която е на всеки червен килим напоследък, добави малко цвят с флоралния си избор и определено роклята, която беше облякла и стоеше така сякаш е скроена специално за нея.

И не защото е българка, Нина Добрев напълно ни зашемети с искрящата си рокля с пайети Jenny Packham и този път без да изневерява на премерения си, но много секси стил, който отдавна следва.

И ако за нас се оказа доста трудна задача да изберем пет от всички красиви жени на вечерта, то за теб оставаме още по трудната задача да избереш коя е по... Какво мислиш, коя е звездата с най-гореща визия от снощните награди People's Choice Awards? Отговори в анкетата долу:
 

Анкета

Kоя е звездата с най-гореща визия от снощните награди Peoples Choice Awards?

More from View Sofia

More All fashion