Следва

Записки по райетата

Всички носят Прада: Анна Уинтур срещу Марк Джейкъбс

Да, всички носят приказните палта с косъм от пролетната колекция на италианската марка, а някои дори...

All fashion преди 10 години

Да, всички носят приказните палта с косъм от пролетната колекция на италианската марка, а някои дори превърнаха стилистичния двубой с произведения на изключителната Миуча в моден рецидив.

Говорим при това не за кой да е, а за невероятно навременната в модните си избори всеки път модна законодателка Анна Уинтур и величествения със собствените си модни избори нюйоркски дизайнер Марк Джейкъбс.



И двамата знаменити фешън хора тези дни дефилират с палта от пролетно-лятната колекция за 2014-а на модна къща Prada.

Всичко, което Марк Джейкъбс може да направи, Анна Уинтур го прави по-добре, е изводът от тези първи кадри.

Нейната снимка е от премиерата преди две вечери на "Girls", сезон три.



Неговата - от Сен Бартелми, от миналата седмица. И двете манта са от цитираната колекция на бранда, нейното обаче е с вече силно разпознаваемите момичешки лица, неговото - с по-малко прочутата на този етап, но извънредно симпатична дъга в силни цветове.

За двамата обичайни заподозрени това не е първият път, в който мерят мишци, наметнати с Прада. Хванати от фотоапарата на редакторката в Teen Vogue Ейми Остли на нюйоркската премиера на Великият Гетсби миналата година, Марк и Анна отново демонстрират идентична Прада, като този път е монохромното предложение на Миуча от колекцията Пролет/Лято 2013.



При дамата дрехата е комбинирана с бос крак и светли обувки на ток, при господина - с кореспондиращи чорапи и бели маратонки.

Да си признаем , и двамата са много готини. Тенденцията ние, момичетата, да носим техните палта и дрехи изобщо, а те, момчетата, да намятат дамски неща, се настанява трайно в модното ни съвремие, така че ние приветстваме и господин Джейкъбс в този вид.

А вие, като се вгледате в кадрите, на кого сте склонни да отдадете симпатиите си в по-голяма степен?

В анкетата>>>
 

Анкета

На кого сте склонни да отдадете симпатиите си в по-голяма степен?

More All fashion