Следва

Даря Строкоус като Мария Антоанета в новото видео на Dior

БЮТИ БЛИЦ: Асдис Ран

Бившата футболна съпруга Асдис Ран беше сред най-одумваните жени у нас преди няколко години...

Celebrity beauty преди 10 години

Бившата футболна съпруга Асдис Ран беше сред най-одумваните жени у нас преди няколко години. Красавицата, която е родена на 12 август 1980 година в Исландия всъщност е известен супермодел и собственичка на модна агенция в родината си, а у нас пристигна с екс съпруга си Гардар Гунлаугсон, вече бивш футболист на ЦСКА, и трите им деца.

Асдис Ран бързо впечатли цяла България с красотата си и огря кориците на повечето лайфстайл издания у нас. Тя дори си спечели приза “Най-секси блондинка” за 2009 година, а след това превзе родния TV ефир и участва в риалити шоуто "Нашите момичета – футболни съпруги" по bTV.

"Ледената кралица" е гореща хубавица с ослепителен чар, но какви са тайните й за красота ще разбрем от самата нея малко по-надолу...

Сутрешните ми ритуали за красота са...
през седмицата ставам всяка сутрин в 7, за да приготвя децата си за училище. Докато те закусват аз пия кафе и протеинова напитка. След като ги закарам на училище отивам направо във фитнеса за един час.

Обикновено поддържам форма... като следя с какво се храня. Не прекалявам с въглехидратите след 18 часа и никакъв “junk foods”.



Козметиката, на която се доверявам включва... тъй като пътувам страшно много имам няколко продукта, които винаги нося със себе си. Капки Bioeffect, които си слагам в областа на очите и те наистина правят чудеса, шампоан за суха коса, с който измивам косата си, когато нямам време за фризьор, лосион за тяло с кокосово масло, който поддържа кожата ми мека, гладка и с приятна миризма през целия ден и LR oil-free makeup за лицето. 

Ако трябваше да избера само един от козметичите си продукти... щеше да ми е много трудно, но все пак това щеше да е нощният ми овлажняващ крем.

Парфюмът, на който ухая през деня се казва...
Poison from Dior. Червеният!

Продуктът, който все още не съществува, но много искам за себе си е... крем, който прави така, че бръчките да изчезват наистина завинаги и поддържа кожата на лицето / тялото млада.

Косата ми... обикновено се третира от фризьор 1-2 пъти в седмицата, така че не се занимавам с нея. За грижата й съм се доверила изцяло на професионалистите.



Винаги обувам високи обувки, когато... излизам да се забавлявам. Тогава се отдавам изцяло на модата. Стилът ми е много шик, не прекалено елегантен, а по-скоро дързък и секси. Иначе в ежедневието съм по-скоро спортно облечена, тъй като тичам след децата си постоянно.

Най-смешната ми бюти история...
се случи в нощта преди сватбата ми. Тогава не бях запозната много с процедурата спрей тен и се напръсках точно преди да си легнем със съпруга ми. През нощта явно е било много топло и от високата температура на тялото ми половината тен липсваше на сутринта. Приличах на зебра. Отне ми доста време, за да се отърва от неприятните петна, но все пак успях да се приведа в приличен вид за "големия ден" и да изглеждам хубава в бялата си рокля.

ВИЖ ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА >>>
 

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя