Следва

Нова ТВ стартира за първи път грандиозно шоу за деца с певчески талант

Как го правят те. Бременни по червения килим!

Три красиви жени, събрани на тържествен повод и трите очакващи своите наследници...

People of art преди 10 години

Очаквахме много oт бъдещите Холивудски майки да се появят на червения килим на наградите "Златен глобус" тази година и знаехме, или поне силно се надявахме, че те няма да пропуснат възможността да покажат наедряващите си коремчета на своите фенове. 

Все пак бременните в меката на киното, музиката и модата винаги са проявявали вкус и са били сред най-стилните и красиви жени, затова полюбопитсвахме какво точно са избрали да облекат за "голямата нощ" любимите ни Кери Уашингтън, Оливия Уайлд и Дрю Баримор, които са в трескаво очакване на своите наследници. И наистина красивите дами демонстрираха перфектни визии и затвърдиха мнението ни, че елегантността не бива да има почивен ден, дори и когато една жена е бременна. 

Уайлд, 26, която не беше номинирана, но пък връчи награда в една от категориите, изглеждаше повече от зашеметяващо с небрежно разрошен коса, опушен грим и в дълга до пода, тъмно зелено рокля с пайети Gucci.



Кери Уашингтън, която беше номинирана за "Най-добра женска роля в драматичен сериал", пък беше избрала рокля Balenciaga и изглеждаше великолепно разхождайки се по червения килим с "най-добрия възможен аксесоар" за случая, а именно растящото й коремче. 36-годишната звезда, която е пословична с това, че пази ревностно личния си живот, успя да запази в тайна бременноста си до октомври, но след това близки до нея източници издадоха какво се случва в живота й.

По-рано миналата година известната като Оливиа Поуп от сериала „Scandal” актриса сключи и таен брак с американската футболна звезда Намди Асомуга (професионалния куотърбек), който е и баща на детето, но двамата въпреки едногодишната им връзка не се бяха появявали заедно на публични места.



Ако трябва да сме честни 38-годишната Дрю Баримор, която беше съчетала рокля Monique Lhuillier, обувки Roger Vivier, клъч Еди Паркът и бижута Chanel за звездната нощ, сияеше най-много докато поздравяваше феновете и колегите си на червения килим. Слънчевото и присъствие определено не остави безучастен никой към личността й, а свежата пролетна рокля вдигна температурите с няколко градуса за всички около нея. 



И така, разполагаме с три красиви жени, събрани на тържествен повод и трите очакващи своите наследници, но се чудехме коя от тях се е справила най-добре в избора си на тоалет за "голямата нощ"?

Дай своя глас в анкетата!

 

 

 

Анкета

Коя от бременните актриси се е справила по-добре в избора си на тоалет?

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра