Следва

Победителят на "Глобусите" Джаред Лето гол пред обектива на Тери Ричардсън

Ким и Кание плануват меден месец в Космоса

За тези двамата дори небето не е граница...

People of art преди 10 години

За тези двамата дори небето не е граница. 
Последните слухове говорят затова, че Ким и Кание са се заканили да прекарат медения си месец в Космоса.

"Кание е обсебен на тази тема и нищо няма да го спре да стори нечуваното. Той дори иска да изкара курс за астронавт-инженер", казва близък на певеца, който отдавна не крие страстта си към сай фай изживяванията. Феновете на Кание знаят, че той е посветил много от клиповете си на космическа тематика и пътуване в Космоса е една от най-големите му мечти. 

За да могат да се качат на CSS Скайуокър, хотелска космическа станция разработена от Bigelow Aerospace като станция, която ще служи за хотел в Космоса на богатите и известните, Ким и Кание ще трябва да посещават редовно тримесечен курс за астронавти и да платят по $ 1,000,000 на човек на вечер.

Космическият хотелски комплекс отваря врати през 2015 година и според Кание това ще е третият им по ред меден месец след сватбата.

Повечето от феновете на бъдещото семейство погледнаха на новината с ирония и направиха доста пиперливи шеги на тема предстоящата първа брачна нощ в безтегловност. Щеше  да е интересно да можем да ги видим...
 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра