Следва

„В кадър” с ексклузивно интервю с хлапето от „Куче в чекмедже” 32 години по-късно

Зад кулисите на суперлъскавото новогодишно парти на Бионсе и Джей Зи

Нова година може би ви изглежда вече много далеч в миналото, но за Бионсе нещата съвсем не стоят така...

People of art преди 10 години

Нова година може би ви изглежда много далеч в миналото, но за Бионсе нещата съвсем не стоят така. Поп дивата реши да покаже лъскавото си новогодишно парти в лични си блог I Am Beyonce и публикува снимки от цялото празненство на семейство Картър, което се е състояло във вилата на Версаче в Маями.

Облечена в златиста рокля, по подразбиране, Versace, 32-годишната певица и съпругът й явно са били домакини на бляскаво соаре в суперлуксозното имение.

Джани Версаче купува вилата през 1992 година за скромната сума от малко под 3 милиона долара и живее в нея до 1997 година, когато е убит пак там от Андрю Кънан. След смъртта му вилата е продадена на търг за 41 и половина милиона долара и трансформирана в хотел, но поради финансови проблеми собствениците я обявиха за продан отново.



Преди някой да е успял да се настани обаче, Би и Джей, който изглежда сериозно спретнат в син смокинг и папийонка на снимките, явно са решили да съберат новогодишно най-близките си приятели. Дружките на Ноус от Destiny's Child - Мишел Уилямс и Кели Роуланд, ангелите на Victoria's Secret Шанел Иман, Джордан Дън и Джоан Смолс, които съ- участва във видеото на Бионсе "Yonce" и, къде без, малката Блу Айви, която за крехката си възраст доста лукс е видяля.

Силно се съмняваме, че Блу е присъствала на цялото парти, но сме почти сигурни, че именно след като са я сложили да спи, г-н и г-жа Картър са започнали съществената част от купона. Предполагаме, че тогава е било най-интересно... но за съжаление поп певицата не е споделила и тези детайли в социалната мрежа. Учудващо, имайки предвид манията й постоянно да споделя ежедневието си в социалната мрежа Tumblr, където хиляди, дори милиони хора следят как Бионсе прекарва време със семейството си.












 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра