Следва

Ейми Адамс признава пред L'Officiel: Нямам собствен стил!

Новите лица на модата: Бети Адевол, която не обича да я наричат Наоми Кембъл

Бети Адевол, на 21, притежава име и лице, които надали ще забравим някога - а и...

All fashion преди 10 години

Бети Адевол, на 21, притежава име и лице, които надали ще забравим някога - а и модната индустрията ще се погрижи да не го правим, тъй като Бети е спрягана за един от най-горещите модели на 2014 година.

Открита едва на 15, докато пазарува в родния си град Лондон, моделът отклонява всякакви комплименти за прилика, свързани с друг супермодел от английската столица, а именно - Наоми Кембъл.

Пред Sunday Times Бети споделя: “Тя е невероятен модел, но аз съм много по-различна. Аз съм Бети Адевол”. Подобно отношение със сигурност я откроява от тълпата новоизлюпени манекенки, които с удоволствие биха се вкопчили в подобно сравнение.

След успешен старт миналата година и подписване на договор с модната агенция IMG, Бети решава, че е настъпило време за коренна промяна във визията и превръща дългата си до кръста коса в момчешка подстрижка.


Prada пролет-лято 2014


Tom Ford, пролет-лято 2014

Освен фотосесия за британското издание на Vogue и предстоящия й договор като лице на козметичната линия на Том Форд, моделът от нигерийски произход може да се похвали и като едно от най-търсените лица за модните дефилета. След дебюта й на подиума за Loewe и Maison Martin Margiela по време на пролетно-летните колекции през 2011 година, Адевол добавя в CV-то си някои от топ ревютата през изминалия сезон - Alexander McQueen, Tom Ford, Stella McCartney, Givenchy.

Лондончанката демонстрира, че не изостава с нищо от топ лицата на Великобритания: Кара Делевин и Джордън Дън, и ние със сигурност ще си държим очите широко отворени за нея по време на приближаващия фешън сезон.


Vionnet


Alexander McQueen


Givenchy


Kenzo



Rebecca Minkoff
 

More All fashion