Следва

Кристоф Валц - нямаме търпение да го видим като гениален учен в "Нулевата теорема"

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"

 

People of art преди 10 години

Елена Кучкова от пазарджишкото село Черногорово е новата "Мис Плеймейт". Тя получи чек за 10 000 лева за козметични процедури и нова кола. Елена е родена през 1989 година. Студентката специалност "Стопанско управление" в Пловдивския университет искрено се надява на успех, макар че зад себе си няма скъпоплатени имиджмейкъри и богати спонсори, както сама заявява. Дамата добре знае, че подобни изяви са до време, затова си пожелава за в бъдеще собствен бизнес и семейство с много деца.

Втора остана еротичната танцьорка Биляна Евгениева, която вчера изненадващо дръпна в есемес гласуването и издуха друга фаворитка - Мис Дупе Кристина. Моделката е спрягана за гадже на Ники Михайлов и се говори, че той е един от основните й спонсори. Трета в надпреварата за короната остана Маги от Стара Загора.

Сексапилната тройка бе избрана след гласуване от жури начело с Николета Лозанова, която сподели, че Елена е спечелила короната главно заради своята непринуденост. Според Ники, това е помогнало и на самата нея преди 8 години, когато и тя стана първа в този конкурс.


Преди 8 години Николета Лозанова също спечели "Мис Плеймейт"

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра