Следва

Beauty Report: Сини клепачи

Линията Манифесто с нов и свеж аромат - MANIFESTO L’ÉCLAT

Новият химн на дръзката женственост според Saint Laurent. Отличителният аромат на Manifesto е пресъздаден и усъвършенстван от единствена, пленителна и провокативна свежест..

Beauty преди 10 години

Новата тоалетна вода, пътят към дързостта…
Новият химн на дръзката женственост според Saint Laurent. Отличителният аромат на Manifesto е пресъздаден и усъвършенстван от единствена, пленителна и провокативна свежест.

Разголена женственост
Тъй като жената е всъщност много жени в едно, Manifesto L’Eclat предлага ярка, хедонистична съблазън, за многото ѝ лица. Той утвърждава тържествено необикновен апел към истинската зелена свежест, като изненадващо събужда сетивата максимално. Неустоими парадокси. Цветно дървесни нотки преобръщат кодовете и се сливат с пленителната свежест на „cologne“. Омайната чувственост на аристократичната аура. Изживяването е изцяло ново, озаряващо и пленително.

Нов дързък олфактивен почерк
С Manifesto L’Eclat, парфюмеристите Anne Flipo и Loc Dong предлагат нов прочит на известния аромат Manifesto. Те загадъчно и умело са го „шлифовали“, за да надмине своята идентичност и да разкрие силната, заслепяваща, още по-пленителна свежест.

В това ново творение, пленителните върхови нотки са подсилени с нов зелен акорд от чай, пъпки от касис и есенция от бергамонт. Заедно с есенция от нероли, една натурална съставка, която придава заслепяващо сияние. Концентрацията на екстракт от портокалови цветчета се превръща във вълшебната отличителна нотка на Manifesto L’Eclat. Златистият цвят на парфюма е като звезда от легендарната градина на Hesperides.

Базовите нотки се характеризират с незаменимата аура на ванилия, зърна от тонка и сандалово дърво, елегантно обвити в букет от бели венчелистчета. Кехлибарен топъл полъх на кашмеран пленява сетивата.

Разкриването на диаманта
Флаконът, както и ароматът, разкриват всичко. Коронован е с изваяна златна капачка. Стъклото на флакона е толкова кристално чисто, сякаш е лъч светлина. Нюансите на аметист подчертават основата, осветяват диамантено- фасетирания колан в една едва доловима игра с отраженията и вибрациите.

Колекцията MANIFESTO
Моментално разпознаваем почерк, вдъхновяващи разновидности, пристрастяване в многобройни варианти… Дързост без ограничения. В сърцето на всеки аромат има едно величествено прекрасно цвете, откъснато от градината на Manifesto от бели цветя и наситена есенция на префинени дървесни акорди.

MANIFESTO EAU DE PARFUM
Оригинален магнетизъм - Manifesto Eau de Parfum. Полупрозрачен флакон с колан от аметист. Неустоимо желание, благодарение на богатата, плътна нотка на абсолют от жасмин, подсилен от чувствеността на сандалово дърво. Отличителен аромат, който заслужено се нарежда сред новите класики на ароматите.

MANIFESTO L’ELIXIR
Потопете се в луксозния разкош на Manifesto L’Elixir Eau de Parfum Intense, с енигматичния си силует от аметист, нежно пристегнат от ярък диамант. Квинтесенцията на съблазняването се разкрива с чувствен флорален интензитет, подсилен с бяла тубероза. Несравнимо съчетание, обогатено с ванилия, магически секси, загадъчно и пристрастяващо.

MANIFESTO L’ECLAT
Дързостта на завладяващата зелена свежест, подсилена от чувствена есенция нероли в акомпанимент с елегантен акцент от лекия пламък на кашмеран.

Yves Saint Laurent подготвя нова рекламна кампания с Джесика Частейн, създадена от фотографите Мет & Мекус, която ще бъде лансирана през Март 2014.

More from View Sofia

More Beauty