Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 3 - 9 февруари

Шарлот Генсбур във февруарския брой на френското Marie Claire

Странно красивата и много талантлива дъщеря на видни родители - певеца, режисьор и...

People of art преди 10 години

Шарлот Генсбур - френската чаровница с нестандартна външност гостува във февруарския брой на френското Marie Claire.

Шарлот ще видим и в главната роля в нашумелия филм на Ларс фон Триер "Нимфоманка", част от специалната програма на София Филм Фест. Същата лента ще гостува през идния месец и на Берлинале, а междувременно стана ясно, че се чака и продължение.

Странно красивата и много талантлива дъщеря на видни родители - певеца, режисьор и актьор Серж Генсбур и актрисата и певица Джейн Бъркин, Шарлот е сладка хапка за фотографите. В броя на френското списание, навършилата преди няколко години 40 Шарлот позира пред обективите на дуета Дрю Крили и Тиаго Мартеля с видимо удоволствие, като резултатът е, без съмнение, многолик.

За корицата стилистът на сесията Джонатан Гуйе облича своя модел в туника в стил minimal chik в модерния син цвят.

Това далеч не е първата моделска работа на актрисата - тя работи като модел от поне 10 години, като една от сравнително пресните й появи бе на корицата на списание Zoo, заедно с отличничката на последната година Кейт Мос.










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра