Следва

Започва „Треска за Оскари” в ефира на КиноНова

Red Hot Chili Peppers и Бруно Марс взривиха полувремето на Супербоул

В лъскаво златисто сако Бруно Марс заблестя на полувремето на най-грандиозното спортно събитие за годината - Супербоул...

People of art преди 10 години

В лъскаво златисто сако Бруно Марс заблестя на полувремето на най-грандиозното спортно събитие за годината - Супербоул. Организаторите на тазгодишното издание на финала на сезона в американския футбол обявиха още през септември, че нисичкият изпълнител е техният човек и продължиха традицията да превръщат 15-те минути почивка между двете полувремена в по-обсъждано събитие от случването на самия мач.

След като миналата година видяхме Бионсе, която беше повикала на сцената за подкрепа и останалите певици от Destiny's Child, тази година Бруно Марс пък покани музикантите от Red Hot Chili Peppers да свирят и пеят заедно с него. Те забиха безспорния си хит от 1991 "Give It Away", след като младият носител на Грами взриви публиката с някои от най-известните си хитове "Billionaire" и "Locked Out of Heaven" преди тях.



Както се очакваше това сътрудничество привлече повече зрители пред телевизионните екрани, защото музиката на легендарната група и Бруно Марс е в два различни жанра, които имат отделни групи фенове.



Тази година Супербоул постави нов рекорд в цената за рекламен клип. Цената за 30-секундно рекламно послание, излъчено на полувремето на мача между "Денвър Бронкос" и "Сиатъл Сийхоукс", струваше цели 4 млн. долара, което е с 200 000 долара повече от миналата година.



 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра