Следва

Кампаниите: първи кадри на Дария Вербови за Isabel Marant

Прегръдка между Анди Уорхол и Даян фон Фюрстенберг в силна модна колаборация

Даян фон Фюрстенберг продължава да празнува 40-годишния юбилей на дрехата, която вписа името й в...

Fashion преди 10 години

Даян фон Фюрстенберг продължава да празнува 40-годишния юбилей на дрехата, която вписа името й в историята на модата - роклята тип "прегърни ме".

Към тържеството дизайнерът подхожда отговорно, организирайки в Лос Анджелис изложбата "Пътешествието на роклята "прегърни ме", която бе открита на 10 януари.

По повод изложбата Даян пусна капсулна колекция Pop Wrap, вдъхновена от творчеството на Анди Уорхол. Дизайнерът никога не е скривала симпатиите си както към художника, така и към творенията му, някои от които могат да се видят на изложбата в чест на прочутата дреха.

Кръстосвайки собствените си идеи със знакови елементи от творчеството на Уорхол, Даян създава колекция, проникната от духа на времето, в което е живял и творил Анди. Даян фон Фюрстенберг представи и видео, подготвено по поръчка на дизайнера от илюстратора Алия Пенер.















 


 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.