Следва

Още един път. Обичта на известните - Бранджелина

Обичта на известните: Чарлийз Терон и Шон Пен на плажа в Малибу

Ох, тези двамата стават все по-сладки за гледане заедно. Ужасно близки, видимо страшно...

People of art преди 10 години

Ох, тези двамата стават все по-сладки за гледане заедно. Ужасно близки, видимо страшно спокойни един с друг, те са радост и за папараците, защото непрестанно са заедно, не се крият бог знае колко и са разкошна двойка, освен всичкото.

Чарлийз Терон и Шон Пен престанаха да крият връзката си и от този момент се появяват на публични места заедно и по много без никакви предразсъдъци или колебания.

Този път двойката, придружена от сина на актрисата и домашните любимци, е на разходка по плажа Малибу.

Чарлийз и мъничкият Джексън буквално светят от щастие. Докато Шон изглежда по-строго и едва се усмихва. Което далеч не е изненада, всички сме свикнали да не очакваме от актьора публични емоционални изблици.

Двамата влюбени ни най-малко не се стесняват да проявяват нежност един към друг - те се прегръщат, целуват и държат за ръка. Отделно по последни съобщения на западни колеги, двойка планира в най-скоро време да заживее заедно.

Което ще е много гот, защото, ако някой отрече, че двамата са прелестни заедно, направо ще си изкриви душата.

Припомняме, че 53-годишният бивш съпруг на Мадона и 38-годишната Чарлийз се познават много отдавна и са приятели, но за интимна връзка между тях се заговори едва в самия край на миналата година. Терон има двегодишно момченце, осиновено през 2012, както и планове да осинови второ дете, които не са потвърдени все още официално от актрисата.















More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра