Следва

Iron Maiden с концерт в София това лято

Хайди Клум с нова любов - бившата на Деми Мур

Хайди Клум неотдавна се раздели с гаджето си, широкоплещестият бодигард Мартин Кристен, но не...

People of art преди 10 години

Хайди Клум неотдавна се раздели с гаджето си, широкоплещестият бодигард Мартин Кристен, но не остана дълго сама: 40-годишната супермодел няма право да се оплаква от липса на мъжко внимание. Тези дни тя бе забелязана с 27-годишния арт дилър Вито Шнабел, който пък, няколко години назад, имаше кратък роман с Деми Мур.

В събота Хайди и Вито се оказаха заедно в холивудския нощен клуб Bootsy Bellows, на изхода на който ги забелязаха папараците. Намерили са се и и очевидци, потвърждаващи, че вътре в заведението двамата са били заедно.

Не е известно какви точно са отношенията на Шнабел и Клум към днешна дата, но изглежда достоверно двамата да изживяват любовен роман. На младежа очевидно му харесва да е с по-възрастни жени, с едничкото условие обезателно да са звезди. Преди да се залюби с Мур Вито ходеше с Ел Макферсън - твърде популярен модел с прозвището "Тялото" и с едни 20-ина години кака на младия пич.








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра