Следва

Евгени Иванов - Пушката: "В КЪРТИЦАТА 2 искам да открия лимитите си."

Лупита Нионго украсява обложката на последния брой на New York Magazine

Благодарение на ролята си във филма "12 години в робство" Лупита Нионго стана световноизвестна...

People of art преди 10 години

Благодарение на ролята си във филма "12 години в робство" Лупита Нионго стана световноизвестна актриса буквално за дни - изгряващата звезда на Холивуд завладя сърцата на милиони хора, в това число на известни дизайнери и модни критици. Тъмнокожата красавица вече успя да се появи в няколко рекламни кампании и на кориците на популярни списания. New York Magazine не прави изключение - именно Нионго украсява обложката на последния брой.

Кенийската хубавица изглежда прекрасно в ярките кадри, стилизирана подходящо за екзотичната си и много красива натура в Giorgio Armani, Miu Miu, Stella McCartney, Chanel и Balenciaga.

През изданието Нионго разказва за преместването си в Америка, за първите си роли, за славата и много други.



За своята първа роля в училищно представление:

Играех нещо като статист. Имах всичко на всичко пет думи. Но пък героят ми имаше предистория. Реших, че той трябва да е мъж и затова взех на заем костюма на брат си и портфейлът на баща си. Всъщност не знам защо реших, че героят ми трябва да е мъж. Мислех, че така би трябвало да е по-интересно.

За актьорството и Америка:

Бях в състояние да разбера, че искам да бъда актриса, и знаех, че искам да живея в този свят. Америка изглеждаше добро място за достигането на тези цели.

За първото признание и филма "12 години робство":

Бях в ступор. Не съм свикнала с всеобщото внимание. Освен това, предварително бях в блажено неведение за мащаба на проекта и онова, която той значи за света.










More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра