Следва

Гъмзата стана баща на момче

Уличният стил на звездите: Сандра Бълок и малкият Луис на разходка

И на червения килим, и в най-просто ежедневно облекло, 50-годишната чаровница на Холивуд изглежда...

People of art преди 10 години

И на червения килим, и в най-просто ежедневно облекло, 50-годишната чаровница на Холивуд изглежда прекрасно. Тук виждаме една от най-талантливите актриси на нашето време, номинирана за Оскар и тази година, великолепната Сандра Бълок в извънредно обикновен аутфит, хванала ръчичката на осиновения си син Луис, докато двамата обикалят неделен Лос Анджелис. В програмата им влиза и прожекция на премиерния филм The Lego Movie, а мястото, както е обичайно за родители с деца в почивен ден, е молът Westfield Century City mall.

Двамата обикалят, докато пазаруват в мола, ръка в ръка, и придружите от приятелка.

Заедно, двойката изглежда толкова далеч от буквалния прочит на Холивудската мечта, колкото въобще е възможно.

Лиус е супер сладък в синия си суичър и червени маратонки, крачейки редом до прочутата си майка, която залепва погледите на околните за себе си.



Междувременно, Сандра е просто чудесна в ненатрапчивия си ежедневен тоалет от раирана шапка, тип beanie и очила със секси рамки, сив пуловер и тесни черни джинси в черни кожени боти.

Свободния ден за отдих на Сандра е добре заслужен след няколко много успешни месеца. Кариерата на брюнетката буквално отлетя в космоса след пуска на изключително успешния "Гравитация". Заедно с Джордж Клуни, Сандра Бълок играе астронавт, с тежко премеждие в открития космос.

Великолепното изпълнение й донесе номинация за тазгодишните Оскари, като битката обещава да е чутовна - в надпреварата за главното дамско отличие са още Кейт Бланшет, Ейми Адамс, Мерил Стрийп и Джуди Денч. Наградите на Академията, припомняме, ще бъдат връчени на втори март.

Иначе Сандра печели ролята във филма, след като първите избори на режисьора, Анджелина Джоли и, след нея, Натали Портман, отказват предложението.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра