Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Арестуваха Христо Гърбов

Арестуваха Христо Гърбов...

People of art преди 10 години

Група униформени причакаха актьора Христо Гърбов и го арестуваха тази сутрин пред киноцентъра "Бояна". Всъщност сцената е част от снимките на новия, седми сезон на хитовия сериал "Столичани в повече".

Гърбов, който играе цели две роли – на близнаците Пламен и Константин от "кръчмарското" семейство Цекови – разкри някои подробности около фабулата на новите серии.

"Ние снимаме най-българския сериал. Всичко, което показваме, е свързано с настоящата ситуация в България и това ще продължи и в новите епизоди."

"Нашата работа си е доста шизофренична – сподели актьорът пред камерата на bTV. – Разбира се, в рамките на нормалното. Не се стига до клинични случаи."

Гърбов обеща много неочаквани събития и развитие на всеки един от актьорите, така че "Столичани в повече 7" ще бъде интересен.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра