Следва

Раздадоха наградите БАФТА 2014

Вечеря с Бен Афлек и Мат Деймън за 10 долара

Да си поговориш сладко-сладко с някого от двамата топ хубавци на днешен Холивуд е...

People of art преди 10 години

Да си поговориш сладко-сладко с някого от двамата топ хубавци на днешен Холивуд е мисия възможна в този исторически момент.

Мат Деймън и Бен Афлек, двама добри приятели, могат да бъдат ваши в рамките на един пълноценен разговор за каквото ви харесва, за спорта, за селфитата, за литературата и пр., в рамките на едно парти време, само ако имате нужния шанс и го предизвикате, разбира се.

Двамата носители на Оскар записаха видео, в което призовават всеки да опита щастието си и да спечели вечер с тях, като междувременно всячески се бъзикат един друг. Идеята е, освен да се зарадва някой късметлия-фен, да се съберат пари за основаната от Бен Афлек влиятелна Eastern Congo Initiative и организацията на Мат Деймън, наречена Water.org. Съвместният им проект е насочен към това да се съберат пари за нуждаещите се от вода и храна жители на Конго.



За да се присъедините е нужно да отделите 10 долара. Всеки участник получава шанса да стане почетен гост на актьорите, да спечели пътуване до Холивуд и да ги придружи на светско парти, като победителят ще бъде избран чрез случаен жребий.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра