Следва

Стаси Цалова роди момче

Обичта на известните: Кара Делевин и Мишел Родригес като Телма и Луиз

21-годишната моделка и 14 години по-възрастната от нея актриса държаха в ръце своите обувки Louboutin, а това беше първата им поява заедно, след като Родригес официално призна за интимната им връзка...

People of art преди 10 години

Тя е известна като принцесата на модния подиум от известно време насам, така че присъствието й на тайния пърформанс на Prince в понеделник вечерта беше съвсем подходящo за статута й.

Въпреки натоварения график, който има през последните дни заради London Fashion Week, Кара Делевин намери време за новата си любов Мишел Родригес и двете бяха щракнати да напускат боси концерта на изпълнителя, след като явно се бяха забавлявали от сърце на него. 21-годишната моделка и 14 години по-възрастната от нея актриса държаха в ръце своите обувки Louboutin, а това беше първата им поява заедно, след като Родригес официално призна за интимната им връзка.


Кара Делевин и Мишел Родригес бяха щракнати да напускат боси концерта на Prince

Въпреки че беше очевидно за всички какво се случва между двете, звездата от "Бързи и яростни" потвърди всичките ни подозрения и призна пред целия свят, че с госпожица Делевин са в прекрасна интимна връзка от цели шест седмици.

Щастливата двойка вече имала благословията на семействата си и дори обмисляли варианта да заживеят заедно на Острова. 





"Всичко се случва наистина добре. Тя е толкова готина. Когато започнахме да излизаме аз просто си мислех, че ми се случва нещо страхотно, защото наистина прекарвахме времето си много добре заедно." - разказва Мишел, която миналата година за първи път призна, че е бисексуална.

"Пробвала съм и от двете. Правя това, което ми харесва. Твърде любопитна съм да стоя само от едната страна и да не пробвам, когато мога. Мъжете са интригуващи, също толкова колкото и жените".

Почти същата реплика подсказа сексуалната ориентация и на Кара. Британката, която имаше връзка с Хари Стайлс от One Direction, написа в Twitter през ноември: "Не се тревожете. Играя за повече от един отбор".



Кара и Мишел се очаква успешно да разпределят работните си ангажименти между Англия и Лос Анджелис.

Запознати пък разкриват, че заради Родригес моделката е готова да се откаже от подиума, който така или иначе вече й писнал, и да се преориентира към кино кариера, с което любимата й щяла всячески да й помогне. Според информацията двете дами дори са в преговори да се снимат заедно в нова версия на хитовата лента от 1991 г. Телма и Луиз, която направи истински звезди Джина Дейвис и Сюзън Сарандън.

Дали двете момичета ще се сдбият със същия успех само времето ще покаже, а до тогава ние просто ще се наслаждаваме на лудата и невъздържана любов, кяото струи от тях...


Кара и Мишел искрено се забавляват на времето, в което са заедно










 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра