Следва

Бъдещите герои на Metropolis - на върха на Beatport Top 100

Кристина Агилера е бременна!

Очертава се този февруари да е незабравим за Кристина Агилера...

People of art преди 10 години

Очертава се този февруари да е незабравим за Кристина Агилера. Само няколко дни след като обяви, че е сгодена за половинката си Матю Рътлър, вече е факт и друга щастлива новина около певицата - тази, че е бременна.

Източник близък до звездата издаде радостната вест за бебе № 2 за Кристина, която вече има син от бившия си съпруг, и първо за Рътлър и обясни, че двойката все още не желае да коментира какво се случва, тъй като се притеснява за бебето.

Според американските медии Матю и Кристина, които са заедно от три години, очакват наследника до няколко месеца, а близките на Рътлър вече приели певицата като част от своята фамилия. "Обичаме Кристина, тя е част от семейството", споделила Катлийн Рутлър, майката на Мат, пред близки приятели.

Кристина и Мат се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на филма "Бурлеска". По това време певицата е в развод с Джордан Братман. Бракът на Кристина приключи през октомври 2010 г., а през ноември тя започна да се среща с Мат. Двойката обяви годежа си скорослед Свети Валентин. Агилера публикува в Туитър кратко съобщение, с което сподели щастливата новина. "Той предложи, а аз казах "Да", написа тя. На снимката до съобщението се вижда как ръката на певицата с пръстен с голям диамант държи неговата на фона на красив плаж.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра