Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: МЕТАЛ

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Заразителна динамика и в същото време съвършена лекота на...

All fashion преди 10 години

Prada и скрития оркестър

Дефилетата на Prada си имат запазено място в must see списъка ни от край време, не пропуснахме и най-новото, част от седмицата на модата в Милано. Колко вдъхновяващо ни е подействало то, вече ви споменахме, в модния усет на Миуча Прада никой не се съмнява. Но, освен че е изпипала детайлите на дрехите си до съвършенство, не пропусна да погъделичка публиката и с хитро сценично решение. Огромен оркестър, „потънал” в средата на подиума, се погрижи за автентичната атмосфера на събитието. Очертаваха се само тъмните силуети на музикантите, на границата между истината и миража, което въвлече присъстващите в разкошен филм с името Prada.

Лили Коул за G-Star Raw


Първите кадри от кампанията пролет/лято 2014 на деним бранда G-Star Raw вече направиха своя дебют, а главно действащо лице е червенокосата чаровница Лили Коул. Заразителна динамика и в същото време съвършена лекота на движението струи от фотосите. Колекцията е издържана в черно и бяло, грабнати директно от дъската за шах. Играта е и мотото на кампанията, включваща надъхващ кратък филм, в който Лили си партнира със световния шампион по шах Магнъс Карлсен.

Джинджър любимката ни перфектно пресъздава спортния дух на G-Star с нужната нотка напрежение и хъс, как мислите?


 
Рита Ора и Анна Дело Русо в Moschino



Хареса ни скоростта, с коята певицата Рита Ора и модното гуру Анна Дело Русо се премениха в закачливите одежди на Джеръми Скот за Moschino буквално броени часове след финала на дефилето. Няма как да са по-тематични от това, имайки предвид, че кадърът е от афтърпартито на въпросната колекция. Изглежда шегаджийските McDonald’s принтове ще се превърнат в хит, а най-добрият аксесоар към тях е широката усмивка. Двете мадами от фотоса го знаят много добре, с което провокираха и нашите симпатии.
 
Риана на корицата на мартенския Vogue



Супер свежа и секси е мартенската корица на американския Voguе, а заслугите са изцяло на Риана и натуралната й визия. От кадъра лъха една толкова естествена лекота и непретенциoзност до такава степен, че музикалната дива ни се струва също толкова реална като готината мацка от съседния вход. В същото време прекрасният топ на Balmain ни залива с много блясък и ни напомня, че все пак това е корица, зад която размахва строго с пръст Анна Уинтур. Ще се радваме да виждаме по-често този микс от лукс и „земно” присъствие, защото този път определено им се е получило.

Виж всички снимки на Риана тук>>

Дженифър Лоурънс в новата кампания на Dior



За трети пореден път сладураната, която много харесваме, Дженифър Лоурънс, краси кампаниите на френския моден титан Dior. Патрик Демаршалие е уловил най-изисканите й черти и ни я представя като безупречна порцеланова кукла. Паралелно с силно момичешката визия се усеща и игрива момчешка аура, загатната от прибраната коса и черното сако.

Снимките се завъртат седмица преди церемонията по връчването на наградите Оскар, а младата дива има големи шансове да грабне статуетката за поддържаща женска роля в лентата "Американска схема". Стискаме й палци и с нетърпение очакваме да видим с какъв тоалет ще премине по червения килим. В едно сме сигурни – ще бъде фантастична в Dior, също като в пролетната им кампания!

Виж още снимки тук>>
 

More All fashion