Следва

Kavarna Rock с интригуващо предложение през март

Матю Макконъхи и неговите Леви, Вида и Ливингстън на плажа в Малибу

Номинираният за Оскар актьор, прелестната Камила Алвес, трите им деца и кучетата нямаше как да останат незабелязани в този мрачен за папараците ден...

People of art преди 10 години

Това може и да не е бил най-топлият ден в Малибу, но това не попречи на Матю Макконъхи и очарователното му семейство да се позабавляват заедно на плажа.

Номинираният за Оскар актьор, прелестната Камила Алвес, трите им деца и кучетата нямаше как да останат незабелязани в този мрачен за папараците ден, а снимките им наистина могат да служат за пример за здраво, щастливо и много сплотено семейство.

















Успехът, който Матю има напоследък наистина ощастливява жена му. Камила не може да скрие радостта от отличията, които валят за тексасеца и заедно с трите им деца са в трескаво очакване дали и статуетката Оскар ще отиде точно при него. 

Леви,5 г., Вида 3 г. и Ливингстън, който е на 14-месеца, едва ли са наясно със сюжета на филмите, в които участва баща им, но пък със сигурност стискат палци под съпровода на мама - точно татко да вземе наградата на филмовата академия на САЩ. За тях, сме сигурни, той отлично изпълнява ролята си на баща, така че те вече са му присъдили своя ценен приз... А какво по-хубаво от това може да има?

Припомняме, че Матю и Камила са заедно от 8 години. Те сключиха брак на тайна интимна церемония през 2012-та година.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра