Следва

Та-ри-ри-рам: In Shower парчето днес Bobby Darin - Splish Splash

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Киното няма край! Големият екран ни призовава със заглавия, още по-интересни и вълнуващи. Изберете и се насладете на поредната доза романтика, смях и екшън с новите предложения за тази пролет. 

Movies & TV преди 10 години

Киното няма край! Големият екран ни призовава със заглавия, още по-интересни и вълнуващи. Изберете и се насладете на поредната доза романтика, смях и екшън с новите предложения от Холивуд, които вече чакаме с нетърпение.

"Откачалки" (''Mental'')

Актьорите: Лив Шрайбер, Тони Колет, Антъни Лапаглиа, Каролин Гудал, Кери Фокс, Ребека Гибни, Бетани Уитмор, Сам Кларк

Режисьорът: П.Дж.Хоган

Сюжетът: Баща женкар е сполетян от голямо нещастие. Съпругата му получава психично разстройство и е изпратена на лечение. И сега цялата отговорност и всички задължения за отглеждането на петте му дъщери пада изцяло на него. Импулсивно той решава да наеме гледачка за своите пет момичета – свободолюбивата стопайджийка Шаз.

Буйната и харизматична Шаз успява да преобрази момичетата и да ги превърне в девойки с характер. Тя прави особено впечатление на шестнадесетгодишната Корал, която никога дотогава не е срещала някой толкова безстрашен, хладнокръвен и безразсъден. Но Шаз има своя тайна и когато Корал разкрива истинската причина, поради която Шаз е пристигнала в града, трябва да направи своя избор - да предаде своя кумир, жената, която е променила живота й или да я подкрепи...

Премиерата: 28 февруари 2014 (България)



''Еnemy''

Актьорите:  Джейн Мофат, Сара Гадон, Изабела Роселини, Мелани Лоран, Джейк Джиленхол, Стивън Р. Харт, Джошуа Пиис, Тим Пост, Лори Мердок

Режисьорът: Дени Вилньов

Сюжетът: "Enemy” е създаден по романа „The Double” на Жозе Сарамаго и разказва историята на Адам Бел – отчужден от приятелката си, депресиран и параноичен учител, който случайно открива своя абсолютно идентичен физически двойник, докато гледа филм, препоръчан му от колега. Бел прави всичко по силите си да открие своя „допелгангер” и когато това става, животът на двамата се свързва по странен и безвъзвратен начин.

Премиерата: 14 март 2014 (световна)









"Ной” ("Noah”)

Актьорите: Ръсел Кроу, Антъни Хопкинс, Дженифър Конъли, Рей Уинстън, Ема Уотсън, Дъглас Буут, Логан Лерман, Дакота Гойо, Кевин Дюранд

Режисьорът: Дарън Аронофски

Сюжетът: Носителят на „Оскар“ Ръсел Кроул е звездата в епичния екшън „Ной“, мъж избран от Бог за велико дело, преди апокалиптичен потоп да разруши света.

В едноименния филм, Ной (Ръсел Кроу) е мъж, избран за велики дела, преди всемирен потоп да сложи край на всичко живо. Изправяйки се едновременно срещу реален враг и непозната заплаха, Ной е този, от когото се очаква да постави ново начало в историята на човечеството.

Премиерата: 28 март 2014 









"Невероятният Спайдър-мен 2” ("The Amazing Spider-Man 2")

Актьорите: Андрю Гарфийлд, Ема Стоун, Джейми Фокс, Дейн ДеХаан, Пол Джамати, Сали Фийлд, Колм Фиор

Режисьорът: Марк Уеб

Сюжетът: За Питър Паркър животът е труден и забързан между залавяне на лошите, като Спайдърмен, прекарване на време с любимата Гуен и училището. Питър не е забравил за обещанието, което даде на бащата на Гуен, да я пази, като стои настрана. Но това е обещание, което той няма как да спази. Нещата се променят за Питър, когато нов злодей ЕЛЕКТРО (Джейми Фокс) се появява заедно със стар негов познайник, Хари Осборн (Дейн Де Хан), а самият той открива нови детайли от своето минало.

Премиерата: 16 април 2014 (световна), 18 април (България)









„Locke”

Актьорите: Том Харди, Рут Уилсън, Том Холанд, Оливия Колман, Дани Уеб, Алис Лоу, Андрю Скот

Режисьорът: Стивън Найт

Сюжетът:  действието се развива в реално време и изцяло в автомобила на главния герой. „Locke” разказва за мъж на име Айвън Лок, който в навечерието на най-голямото предизвикателство в кариерата си получава телефонно обаждане, отприщващо събития, които обръщат живота му с главата надолу.

Премиерата: 28 април 20014 (Великобритания)



More from View Sofia

More Movies & TV