Следва

Първокурсник спечели кино конкурса за римейк на филм в 60 секунди

Емил Чолаков е новият шеф на метеоролозите в bTV

Емблематичният водещ на синоптичната прогноза на времето по bTV Емил Чолаков е новият ръководител екип „Прогноза за времето”...

People of art преди 10 години

Емблематичният водещ на синоптичната прогноза на времето по bTV Емил Чолаков е новият ръководител екип „Прогноза за времето”.

„Новата позиция на Емил Чолаков е част от нововъведенията, които правим в екипа на bTV Новините. Емо е любимец на зрителите и ще разчитаме на него да направи емисията още по-интересна и по-полезна”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

„Времето е в нас и наистина няма лошо такова, ако вътре ни е слънчево. Това, на което ще продължим да залагаме е нестандартният подход, за да получат зрителите полезна информация, поднесена по интересен начин”, коментира Емил Чолаков.

Екипът на bTV Новините продължава де се разширява и дооформя: дългогодишният репортер на bTV Новините Ивайло Везенков, който за кратко напусна медиата, се връща в нюзрума на bTV; дни по-рано към екипа на Новини отново се присъедини един от силните ТВ-оператори Добромир Иванов, а от 1 април към bTV се присъединява и Росен Цветков.



More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра