Следва

Оскари 2014 - вижте победителите!

Елън ДеДженерес и гостите на "Оскарите" оставиха на разносвача на пица 1000 долара бакшиш

Ужасно мило тържество се оказа връчването на 86-ите награди Оскар. Снимки на приятни хора на...

People of art преди 10 години

Ужасно мило тържество се оказа връчването на 86-ите награди Оскар. Снимки на приятни хора на вълната на тоталното забавление ни заливат отвсякъде, а и онези от нас, които проследиха шоуто на живо в нощта срещу понеделник могат да потвърдят, че усещането за празник беше 100-процентово наистина.

Освен извънредно качествените претенденти, супер красивите и супер влюбени хора и съвършената за събития от подобен тип атмосфера, тук налична беше и една фантастична водеща - Елън деДженерис, известната холивудска мъжкарана, която някак си успя да накара всички в тази зала да се заливат от хилеж.

Същата тази извънредно забавна Елън в един момент от церемонията прозря, че знаменитостите сигурно са успели да изгладнеят до степен на падане на задръжките и им поръча... пица. Което, в процеса на доставката, разпределянето на парчетата и заплащането на куриера дори, се превърна в отделно представление.

Най-гладни сред гладните се оказаха Брад Пит, Джаред Лето, Джулия Робъртс, Дженифър Лоурънс, Кевин Спейси и много други.


Джаред Лето

Разбира се, не всички пожелаха да дъвчат докато се раздават Оскарите, а някои и съвсем направо се отказаха от идеята за фаст фууд.

Анджелина Джоли, например, не хапна нито парченце, но причината не беше в диетата: актрисата протегна към ДеДженерес чинията си, но водещата вече се бе обърнала да черпи други гости.


Леонардо Ди Каприо с майка си

Леонардо ДиКаприо категорично се отказа от парче - дали заради нерви, или поради риска да не се изцапа, не стана известно.

Разбира се, самият разносвач на пиците, предвид необичайният момент, се оказа веднага след случката медийна звезда - Едгар Мартиросян, който тази вечер напълно случайно получи свояна порция слава, се оказа съсобственик на пицерията Big Mama's & Papa's. Той взе участие освен при доставката, и при раздаването на порциите в театъра, а на другия ден вече бе гост в едноименното тв-шоу на ДеДженерес.

Между другото Мартиросян не само "грейна" по ТВ, но получи и нелоши отзиви за работата си: по време на церемонията водещата събра от звездните гости пари за бакшиш. В крайна сметка в ръцете на Елън се оказали 600 долара, което никак не е зле. Отделно по време на шоуто си на следващата вечер ДеДженерес добави към тези пари още 400 долара.

Така с 1000 долара бакшиш и сочна доза слава от световен тип, Едгар може само да почерпи, както се казва.


Мерил Стрийп и Джулия Робъртс


Харисън Форд


Брад Пит


Кевин Спейси


Кери Уошингтън


Джейми Фокс с дъщеря си, Чанинг Тейтъм и Джена Дейуан Тейтъм


Дакс Шепърд


Елън деДженерис и Едгар Мартиросян








Кадри от Елън деДженерис шоу

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра