Следва

Новозеландската изпълнителка Лорди с колекция за MAC Cosmetics

Дария Вербови в рекламата на новата колекция Lancôme

Тази пролет Lancôme пускат страхотната нова линия Hypnotic Eyes Collection, в рекламната кампания за която главната роля се изпълнява от Дария Вербови...

Beauty преди 10 години

Тази пролет Lancôme пускат страхотната нова линия Hypnotic Eyes Collection, в рекламната кампания за която главната роля се изпълнява от Дария Вербови.

Независимо че през есента от гиганта съобщиха, че новото им лице ще е актрисата Лили Колинз, Дария Вербови се оказа звездата в тази чудесна кампания на новите сенки и гримове за очи на Lancôme. Серията се нарича Hypnotic Eyes Collection, а поводът за пуска й е 10-годишнината на спиралата Hypnôse.

Иначе Дария е представител на Lancôme вече 9 години. Затова и появата й по повод "юбилейната" кампания е съвсем закономерно. В Hypnotic Eyes Collection влизат няколко вида туш: класическата Hypnôse, обемните Hypnôse Drama и Hypnôse Star. Освен тях в колекцията са още 5-цветните палитри Color Design 5 Pan Eyеshadow Palette със сенки в универсалните бежово-кафяви тонове, както и едноцветните сенки Color Design. За грима на очите е предвидена и очната линия Artliner, а за веждите - молив в четири нюанса - Le Crayon Poudre.



More from View Sofia

More Beauty