Кара и Кейт заедно в кампанията на Burberry

Най-новата рекламна кампания на аромата на английския лейбъл може да се похвали с участието на две от топ лицата в модния бранш: Кейт Мос и Кара Делевин...

Най-новата рекламна кампания на аромата на английския лейбъл може да се похвали с участието на две от топ лицата в модния бранш: Кейт Мос и Кара Делевин.

Супермоделът Кейт и 21-годишната Кара Делевин, която с лекота можем да наречем моделът-на-момента, за пръв път ще се снимат рамо до рамо в рекламна кампания.

Пикантни детайли и подробности около новия парфюм на Burberry няма да бъдат разкривани до есента, но междувременно от бранда решиха да ни оставят с малко храна за размисъл, пускайки няколко бекстейдж кадри на двете манекенки, облечени в отличителните за марката бежови тренчове.

И двете са работили неведнъж с Burberry по най-различни поводи; големият пробив на Делевин дойде именно след като главният директор на английската модна къща, Кристофър Бейли, я посочи като топ лицето на пролетно-лятната рекламната кампания на Burberry Prorsum през 2011г, заедно с Еди Редмейн. Оттогава Кара е лицето на ароматите Body Tender Fragrance на марката.

40-годишната Мос пък е една от любимките на Burberry; снимала се е безброй пъти в различни модни кампании на бранда, включително и в рекламата на парфюма Brit.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.