Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Албена Денкова влиза в Dancing Stars на 1 април

Албена Денкова влиза в Dancing Stars на 1 април

People of art преди 10 години

Единствената българка световен шампион по фигурно пързаляне - Албена Денкова, ще се присъедини към звездните участници в най-зашеметяващото танцувално шоу в ефира Dancing Stars през април. Това обяви водещата Алекс Сърчаджиева по време на първите елиминации в шоуто в четвъртък.

Днес партньорът на Албена Денкова в Dnacing Stars - Калоян, който миналата година партнираше в танците на Елен Колева, заминава за Москва, за да се срещне с нея и да я доведе на лъскавия дансинг.

Албена Денкова се включва след трета покана от продуцентите, но досега не е успявала да съчетае ангажиментите си с Dancing Stars, споделиха от екипа на шоуто. Тя иска да танцува и направи всичко възможно да сбъдне своята мечта на най-бляскавия дансинг.

„В момента, в който разбрах, бях в пълен шок, защото не можах да асимилирам, че ще танцувам с Албена и 10 минути гледах и мълчах, загубил ума и дума”, сподели Калоян за вълнението си и обеща, че ще танцуват с обувки или кънки, но ще се справят. Двамата се включват в Dancing Stars след две седмици.

Как ще се представят Албена Денкова и Калоян в Dancing Stars, зрителите разберат през април.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра