Следва

Спящите красавици и техните селфита!

Да или Не - окосмяването под мишниците на Мадона?

Мадона неведнъж е протестирала срещу изградените стереотипи в по-младите си години, но въпреки своите зрели 55 и с днешна дата тя не спира да го прави...

People of art преди 10 години

Мадона неведнъж е протестирала срещу изградените стереотипи в по-младите си години, но въпреки своите зрели 55 и с днешна дата тя не спира да го прави. 

Вчера поп кралицата пусна в Instagram своя снимка, в която преди всичко се вижда мишницата й, която е добре окосмена, а под нея написа: "Дълги косми, но ни ми пука!".

Леко притеснителният кадър провокира феновете й, а и нас да се запитаме дали този ексцентричен вид на певицата не е една стъпка твърде далеч от приетото за нормално и от естетическо красивото в днешно време.  

От друга страна пък се замислихме, че можем да разглеждаме поведението й и като приветствано завръщане към природата и естествените неща, в което няма абсолютно нищо лошо. Дори напротив този реверанс към нормалността в днешно време - време на много предразсъдъци дори си е похвален и смелостта й не би трябвало да бъде критикувана остро, но... 

Още повече, че това е Мадона, звездата, която неведнъж е споделяла, че още от ранна детска възраст е била бутнарка срещу точно тези изградени стереотипи. В едно свое интервю тя дори споделя: "Децата в началното училище често ми се подиграваха и ме наричаха космато чудовище. След това, когато влязох в гимназията, видях как трябва да се държи едно момиче, за да стане популярно и за да се харесва на момчетата. Аз обаче не можех да бъда такава, затова реших да съм коренно различна. Не носех грим, не си правех прическа и не си махах космите под мишниците”.


И днес те питаме какво мислиш за окосмяването под мишниците на Мадна? Твърде далчеч от нормалното или пък точно обратното е? И ти би ли се носила така, сме много любопитни да разберем? 


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра