Следва

Четиво в четвъртък: "Цветница" от Кърт Вонегът

Ирина пише книга за връзката си с Иван

Ирина пише книга за връзката си с Иван...

 

People of art преди 10 години

Ирина Тенчева (екс Сърачинова) не спира да тормози бившата съпруга на любимия си Иван Христов. Тя нон стоп демонстрира горещите чувства помежду им, а сега е избрала особено жесток начин за това.

Водещата дебютира като автор в сборника „Разкази от кухнята", където има творба, наречена „Заради всички вкусове на живота".

В нея Ирина разкрива как са се чувствали с водещия, докато се е налагало да крият връзката си от света и Вихра, и след това, когато са били нападани и особено тя, в ролята й на любовница.

„Понякога способността да "запълваме" сетивата си може буквално да спаси живота ни. Душевната хармония и радост е честността на първо място към самия теб. Да бъдеш автентичен, да не се опитваш да играеш каквато и да е роля, която обществото или дори хората, които обичаш, ти вменяват", обяснява водещата на „Ангел парк".

Подобни теми тя била застъпила и в първата си книга, която почти е завършила - „Девет месеца да забравиш".

Самото й заглавие било препратка към времето, в което тя и Иван са се борили с предразсъдъците на обществото заради забранената им любов, докато успеят за заживеят заедно и на спокойствие.

„Книгата разказва за времето, което съдбата дава на всеки от нас, за да рестартира живота си след връхлетялата го драма. Периодът за възстановяване на вътрешния баланс е индивидуален. Някои успяват да съществуват предимно в настоящето си и за тях всяка тежка ситуация бързо избледнява. На други не им се получава и цял живот да се променят и адаптират към промените. И постоянно ровят в миналото, а там отговори вече няма", казва Ирина.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра